Invul basisschoolboek Ik ga naar school - blauw

Vorige Artikel 16 van 33 Volgende
€ 26,95 € 13,10 (inclusief 9% btw)
Voorraad 2 stuks

Invul basisschoolboek Ik ga naar school in blauw

Kleine peuters worden groot en dan kom de tijd dat ze naar de basisschool gaan. Een bijzondere periode in het leven van je kindje, want wat gaat het veel leren! Laat die periode niet zomaar voorbij gaan en leg hem op een bijzonder manier vast voor later. Met het invul basisschoolboek "ik ga naar school" is dat nu mogelijk. Dit super gave invulboek heeft genoeg ruimte voor schoolfoto's, klassenfoto's, schoolreisjes, kinderfeestjes en zijn er leuke weetjes en vragen te vinden in het boek. Natuurlijk is er ook ruimte voor knutselwerkjes en het rapport. Maak op deze manier een bijzondere en unieke herinnering voor later.

Specificaties
- Formaat: 21 cm x 21 cm
- Inhoud: 78 pagina's​

Verschillende basisscholen
Basisscholen organiseren zaken op verschillende manieren. Zo kan het voorkomen dat kindjes die later instromen groep 1 of groep 2 een keertje extra doen. Het basisschoolboek heeft een pagina speciaal voor foto's. Hier kun je de (eventuele) extra schoolfoto's op kwijt. Het zelfde geldt voor het schoolreisje. Je kunt hier voor elk jaar één keer alles invullen of je gebruikt de blanco pagina los van de pagina die je in kunt vullen.

Inhoud
Het basisschoolboek bevat pagina’s voor groep 1 tot en met groep 8. Hier kun je foto’s opplakken en schrijven hoe de juf of meester heet, hoeveel kinderen er in de klas zitten, ik speel het liefst met en nog veel meer. Daarnaast heeft het boek pagina’s voor de kinderfeestjes, pauzehapjes, leuke weetjes, knutselwerkjes en mijn rapport. Nog leuker is om alle pagina’s te behangen met foto’s. Zo wordt het een leuke herinnering voor later.

Tip
Pretty Presents biedt de mogelijkheid om het basisschoolboek op een ander adres te laten bezorgen. Vink dan in de winkelwagen bij stap 2 (uw gegevens) het afleveradres aan en voer hier het afleveradres in. Bij factuuradres vul je jouw gegevens in. Zo krijg jij de factuur en de ontvanger een mooi cadeau.

Designed by: Studio Ins & Outs

​​​√  Levertijd: 1-2 werkdagen

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel