Mijlpaalkaarten zwanger en baby

Vorige Artikel 2 van 2

Mijlpaalkaarten zwanger en baby

Wat een mooie en handige uitvinding, mijlpaalkaarten of ook wel bekent als milestone cards. Je ziet ze steeds meer opduiken, verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren en stijlen. Deze kaarten zijn dan ook geen gewone kaarten, maar kaarten die een mijlpaal vertegenwoordigen. Bijzondere momenten, unieke gebeurtenissen of een speciale gelegeheid leg je vast met deze mijlpaalkaarten.

Hoera! Zwanger
Hoe leuk is het om vanaf het eerste moment van de ontdekking in verwachting te zijn de groei vast te leggen van je kindje. Met de mijlpaalkaarten zwanger is dat nu mogelijk. Deze hippe zwart-wit kaarten tellen mee met de weken van de zwangerschap of bevatten diverse teksten zoals, de eerste echo of vandaag voelde ik jou voor het eerst bewegen!

Hoe werkt het?
Met de mijlpaalkaarten zwanger kun je heel veel kanten op. Houd bijvoorbeeld de kaart 'op de helft 20 weken' in je hand en maak een foto van jouw prachtige buik. Natuurlijk hoef je echt niet iedere keer een selfie te maken met een kaart. Je kunt ook voorwerpen met de kaart op de foto zetten zoals een foto van de eerste echo met de mijlpaalkaart 'onze eerste echo' erbij.

Baby onderweg
De zwangerschap verloopt goed, en binnenkort ga je bevallen. Tijd om te denken aan hoe je straks al deze mooie momenten wil vastleggen. Er is een vervolg op de mijlpaalkaarten zwanger. Met de mijlpaalkaarten baby kun je op dezelfde manier jouw kindje vast leggen als je deed tijdens je zwangerschap. Zo heb je voor later een mooi geheel van alle bijzondere momenten. Een unieke kans om de groei in weken van jouw kindje vast te leggen. Geen gedoe meer met foto's waarvan je niet weet hoeveel weken of maanden de kleine uk is. Met het set mijlpaalkaarten baby is dit verleden tijd. Een super mooi aandenken voor later. Het mijlpaalkaartenset baby bevat diverse kaarten waarmee je de groei van jouw kindje kunt vast leggen. Daarnaast is het mijlpaalkaartenset niet alleen leuk om zelf te kopen, maar ook super leuk om cadeau te geven als je op kraamvisite gaat, of geef ze met een babyshower.

Tip
Toen ik moeder werd waren er nog geen mijlpaalkaarten. Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om alle foto's en bijzondere momenten te voorzien van data. De mijlpaalkaarten die Pretty presents verkoopt helpen hier heel goed bij. Als extra toevoeging hebben alle mijlpaalkaarten de mogelijkheid de datum te schrijven op de kaart. Een echte aanrader, want zo weet je precies wanneer je het moment op de gevoelige plaats hebt vast gelegd. 

Heb jij een bijzonder moment vastgelegd en wil je dit graag delen? Laat het weten door te taggen met #prettypresentsnl via Instragram of laat een berichtje achter via Facebook.

Jullie foto's worden altijd zeer gewaardeerd.

© 2012 - 2020 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel