Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of om een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Pretty Presents geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@prettypresents.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Download hier het herroepingsformulier

Gepersonaliseerde producten

Uitsluitingen voor retourzendingen zijn gepersonaliseerde producten die zijn samengesteld in de webshop met betrekking tot stofkeuze en/of opdruk.  Deze producten kan je niet retourneren.

Product ruilen?

Wil jij je product ruilen dan kun je hiervoor contact opnemen met info@prettypresents.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel