Over mij

Wat leuk dat jij hier bent! Mijn naam is Nanda de Vries, ik ben getrouwd en moeder van twee zoons. Sinds 2012 heb ik mijn eigen webwinkel, Pretty presents. Al vanaf dat ik klein was vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Toen de jongens klein waren stond de naaimachine vaak op tafel voor het maken van kleding of kinderkamer accessoires.

 

Scrapbooking

Een andere creatieve uitspatting is voor mij scrapbooking. Heerlijk om met al die papieren, embelishments en stansen een mooi boek of een lay-out te maken. Pinterest is daarbij mijn grote vriend. Uren lang kan ik rond hoppen om daar de meest leuke ideeën op te doen.

Webwinkel

Pretty presents is gestart in de scrapbook wereld. Na een aantal jaren wilde ik mijn hobby terug en had niet meer de behoefte om daar mijn werk van te maken. Mijn hart ging nog altijd uit naar stoffen en het maken van kleding en accessoires. Sinds 2017 heb ik de webshop over een andere boeg gegooit. Ik ben helemaal verliefd geworden op zwart-wit materialen en stoffen. Daarnaast ben ik weer allerlei producten gaan ontwerpen en maken. 

 

Doe wat je leuk vindt

Ik ben erachter gekomen dat het belangrijk is om te doen waar je blij van wordt! Ik word blij van de producten die ik maak, maar waar ik echt gelukkig van word is dat ik anderen blij kan maken met een mooi handgemaakt product.

 

Ik wens je veel kijk en shop plezier!

 

Groetjes,
Nanda

 

 

 

 

© 2012 - 2020 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel