Een vriendenboek kopen doe je bij Pretty presents

De meest dierbare herinneringen ontstaan vaak in onze kindertijd. Samen met hun vrienden ontdekken kinderen de wereld. Nieuwe vriendschappen ontstaan, oude verwateren en terwijl kinderen opgroeien, raken soms de beste vrienden uit het oog. Herinneringen vervagen, hoe jammer dat ook is. De herinneringen koesteren doe je door je vrienden een vriendenboek in te laten vullen. Een vriendenboek kopen doe je bij Pretty presents.

Onverminderd populair
Vroeger waren de vriendenboeken al enorm populair en tegenwoordig is daar weinig aan veranderd. Vooral op de basisschool hebben veel kinderen een vriendenboek waar ze hun beste vriendjes iets in laten schrijven. Hierdoor blijven de herinneringen levend. Wanneer je een vriendenboek kopen gaat, wil je dat het boekje er ook leuk uit ziet en bij de stijl van je kind past. Daarnaast is het ook nog eens handig dat het vriendenboek met je kind mee kan groeien. Nijntje is leuk voor kleinere kinderen, maar oudere kinderen zullen hier liever geen gebruik meer van maken. De vriendenboeken bij Pretty presents zijn dan ook stijlvol vormgegeven en passen bij iedere leeftijd. In de boeken is voldoende ruimte om alle vrienden in te laten schrijven. 

De beste service bij Pretty presents
Bestellen bij Pretty presents is heel eenvoudig. Online een vriendenboek kopen bij ons in de shop, is dan ook snel geregeld. Over het algemeen worden bestellingen binnen 48 uur verzonden waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Alle bestellingen worden zorgvuldig in een leuke verpakking verpakt en betalen geschiedt in de beveiligde omgeving van iDeal. 

Een vriendenboek kopen
Koop je een vriendenboek bij ons in de online shop, schroom dan niet om ook eens onze overige producten te bekijken. We hebben een uitgebreid assortiment van geschenken die leuk zijn om te geven en zeker ook om te krijgen. Bij bestellingen met een waarde van meer dan €35,- betaal je geen verzendkosten. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bellen of mailen of vul het contactformulier op de website in. We staan je graag te woord.

Naar de webshop!

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel