Een invulboek kopen doe je bij Pretty presents

Naarmate de tijd voorbij vliegt, vervagen herinneringen, zo ook de herinneringen die je zo graag wilt koesteren. Door gebruik te maken van een invulboek kun je je dierbaarste herinneringen voor later vastleggen. Invulboeken koop je natuurlijk in de shop van Pretty presents.

Een invulboek voor verschillende herinneringen
Een zwangerschap, de kraamtijd, de tijd dat je kind op de basisschool zit, het zijn allemaal bijzondere periodes. En vooral je zwangerschap en de kraamtijd zijn periodes waarin je veel geleefd wordt en het gevoel en de gedachten niet altijd bewust opslaat. Hoe jammer is het dan ook als je na een tijdje niet meer weet hoe deze periode verlopen is. Daarom zou iedereen die de herinneringen lief heeft een boek om in te vullen moeten bijhouden. Laat in je kraamboek je kraamvisite een boodschap achterlaten en deel je diepste gevoelens, voor je het weet is deze kwetsbare periode voorbij. Ook als je naar je kinderen kijkt, zie je hoe snel ze groot worden. Een boek om de basisschooltijd vast te leggen is dan ook een geschenk voor later, eerst voor jezelf en later om als geschenk aan je kind te geven. 

Het comfort van online shoppen
Kies voor het gemak van je invulboek online te kopen in de shop van Pretty presents. Bij Pretty presents geniet je van de beste service, scherpe prijzen en unieke producten. Doorgaans wordt binnen 48 uur je bestelling verzonden waardoor je binnen de kortste keren je dierbare herinneringen kunt vastleggen. Iedere bestelling wordt leuk verpakt en betalen gaat in de beveiligde omgeving van iDeal. Uiteraard is onze online shop altijd open, waardoor je zelf bepaalt waar en wanneer je je bestelling plaatst.

Bestellen bij Pretty presents
Ben je op zoek naar een invulboek, bezoek dan snel de website. Kijk ook eens bij de andere leuke producten die we in ons assortiment beschikbaar hebben. Bestellen gaat heel eenvoudig en snel en wanneer je voor meer dan € 35,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je ons bellen, mailen of je vult het contactformulier op de website in, we helpen je dan graag verder

Naar de webshop!

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel