Bedrukte zwangerschapsboeken van Pretty presents

Als je jouw vriendin, zus of zelfs dochter écht wilt verrassen tijdens haar zwangerschap, denk dan eens na over de bedrukte zwangerschapsboeken van Pretty presents. Onze boeken zijn super leuk om cadeau te geven maar natuurlijk nog veel leuker om te krijgen als je zwanger bent. Met de zwangerschapsboeken van Pretty presents heb je altijd een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor iemand die in verwachting is.

Tijdens de zwangerschap gebeurt er heel veel. Nietzwangerschaps boek alleen het lichaam ondergaat een behoorlijk verandering, maar er vinden ook gebeurtenissen plaats die een dierbare herinnering vormen voor later. Denk hierbij aan de eerste echo of de foto’s van een mooie zwangerschapsbuik. Het zou natuurlijk zonde zijn als waardevolle momenten in deze hectische periode vergeten worden. Met de leuke bedrukte zwangerschapsboeken van Pretty presents wordt dat voorkomen.

Zoek je een leuk cadeau voor een zwangere vriendin, collega of zus? Kijk dan eens rond tussen de ruime collectie zwangerschapsboeken van Pretty presents die je kunt laten bedrukken met een persoonlijke tekst. De inhoud van het boek is voorzien van allerlei leuke vragen en checklists. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor foto’s zodat dit boek direct als fotoalbum kan dienen.

Online bedrukte zwangerschapsboeken kopen
De gepersonaliseerde zwangerschapsboeken van Pretty presents zijn met de grootste zorg samengesteld en gemaakt. Door de ringband heeft het boek ruimte om te groeien zodat er altijd voldoende foto’s kunnen worden toegevoegd. De voorkant van dit zwangerschapsboek kan bedrukt worden met een tekst naar keuze. Zo maak je jouw bedrukte zwangerschapsboek natuurlijk nog persoonlijker.

In dit boek van maar liefst 80 pagina’s dik kun je alle leuke momenten en bijzondere ervaringen bewaren tot een mooi naslagwerk. De bedrukte zwangerschapsboeken van Pretty presents vormen daarmee een dierbare herinnering voor later. Natuurlijk super leuk om cadeau te geven aan iemand die in verwachting is, maar ook leuk om voor jezelf te kopen als dierbaar dagboek tijdens de zwangerschap. In onze webshop bestel je jouw bedrukte boek eenvoudig en snel.

Wil je deze laten personaliseren met een tekst of naam? Ook dat is mogelijk bij Pretty presents. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor iemand die zwanger is, moet je zeker even een kijkje nemen tussen ons ruime assortiment bedrukte zwangerschapsboeken. Erg leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen als je in verwachting bent.

Ga naar de webshop!

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel