Wat zijn invulboeken en hoe gebruik ik ze?

Wat zijn er toch een hoop momenten die belangrijk zijn in het leven, echte mijlpalen die er toe doen. Hoe leuk is het om iets te maken van dat moment, die mijlpaal. Invulboeken, een oplossing voor dit probleem.

Invulboeken
Een invulboek is een boek waarin onder andere diverse vragen staan, ruimte voor foto's, checklists en opsommingen. Kortom met een invulboek breng je een lijn aan in je verhaal. Het is een boek wat jou helpt om bijzondere momenten en echte mijlpalen op een unieke manier vast te leggen.

 

Zwanger
Het zwangerschapsboek Baby in de buik is één van de invulboeken die Pretty presents in haar collectie heeft. Dit boek bevat bijvoorbeeld vragen over de zwangerschap. Hoe voel jij je, hoe was de eerste echo, hoeveel weken ben je nu, welke kwaaltjes heb je en nog veel meer. Zoals je hiernaast kunt zien op het plaatje is het mogelijk om aan de hand van de vragen je zwangerschap vast te leggen op een mooie manier. Plak er een foto bij van je buik toen je 12 weken zwanger was. Zo ontstaat al snel een mooi en persoonlijk boek, leuk voor later.

 

 

 

 

Kraambezoekboek
Een andere variant is het kraambezoekboek. Met dit boek leg alle leuke verhalen vast van jouw kraamvisite. De kraamvisite zit gezellig bij je binnen. Natuurlijk eten ze even een beschuitje met muisjes. Jij ziet je kans schoon en laat ze meteen maar even het kraambezoekboek invullen. Tot slot maak je nog een mooie foto van de kraamvisite, zodat jij die er later bij kunt plakken. Een ander leuk foto moment is de kraamvisite op de foto zetten met het gekregen cadeau. Zo heb je twee vliegen in één klap. Je ziet het invulboek geeft meteen duidelijk weer wat de bedoeling is. De kraamvisite kan alles zelf invullen, zo simpel kan het zijn!

 

 

 

 

 

Op pimpenWashi tape wit met gouden zigzag
Naast het schrijven en foto's plakken kun je zelf ook het boek behoorlijk op pimpen. Denk aan het gebruik van handlettering of plak er heerlijk op los met diverse washi tape. Maak eens gebruik van mooi gekleur papier waar je een foto opplakt en plak hem daarna in je boek, dit geeft een leuk effect als kader.

 

Heb jij een invulboek gekocht en wil je graag wat plaatjes met ons delen, tag ons dan via #prettypresentsnl op Instagram of plaats een berichtje op de Facebookpagina.

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel