Wat zijn mijlpaalkaarten?

Je ziet ze op veel plaatsen verschijnen, in verschillende soorten, maten en kleuren. Mijlpaalkaarten, ze zijn helemaal hip en happening, maar wat zijn mijlpaalkaarten precies en wat kun je er allemaal mee?

Mijlpaalkaarten
De naam verklapt het al een beetje. Mijlpaalkaarten zijn kaarten waarmee je een mijlpaal, een voor jou bijzonder moment, een unieke gebeurtenis of speciale gelegenheid vast legt op een foto. Op mijlpaalkaarten vind je meestal quotes of teksten die de bijzondere gebeurtenis aangeven, zodat jij het moment kunt vast leggen. Naast deze variant zijn er ook mijlpaalkaarten die met plaatjes weergeven waar het moment over gaat. Veel mensen kennen de mijlpaalkaarten ook wel als milestone cards en zijn in diverse winkels en conceptstores verkrijgbaar.

Wat kun je precies met mijlpaalkaarten
Eigenlijk kan alles met mijlpaalkaarten. Denk bijvoorbeeld aan een selfie met de mijlpaalkaart '18 weken zwanger'. Je houdt zelf de kaart vast en legt zo jouw mooi gevormde buik op de foto. Een andere mogelijkheid is om de kaart 'mijn eerste kerst' naast een kerstbal neer te leggen en zo een foto te maken. Mijlpaalkaarten bieden zoveel mogelijkheiden, daarbij komt dat je echt niet altijd zelf met de kaart op de foto hoeft.

Mijlpaalkaarten zwanger
Inmiddels zijn er diverse varianten mijlpaalkaarten verkrijgbaar. Pretty presents heeft voor de zwangerschap het set mijlpaalkaarten zwanger. Met dit set kaarten kun je onder ander vast leggen hoe de eerste echo verliep of hoe jouw mooie buik groeit. Het mijlpaalkaartenset zwanger zwart-wit bevat 25 kaarten, waarvan een deel het tellen van de weken bevat en het andere deel verschillende teksten zoals, jouw eerste kleertjes, jouw kamertje is klaar of Hoera! daar ben je eindelijk!

Mijlpaalkaarten Zwanger zwart-wit

 

Mijlpaalkaarten baby
Een super leuk vervolg op de set mijpaalkaarten zwanger is het set mijlpaalkaarten baby. Na de zwangerschap wordt je mooie wondertje geboren. Je bent helemaal in de wolken en wil ieder moment vast leggen. Wat is er dan niet leuker om in vervolg op de zwangerschap jouw kleintje op dezelfde manier vast te leggen, maar dan met de set mijlpaalkaarten baby zwart-wit. Met dit kaartenset kun jij jouw kleine zo vaak op de foto zetten als je maar wilt. Leg bijvoorbeeld de kaart '1 week oud' naast de kleine en leg dit beeld vast. Zo worden dit mooie herinneringen en week je precies hoe oud jouw kindje was op het moment dat je de foto's terug kijkt. Het set mijlpaalkaarten baby zwart-wit bevat 20 kaarten, waarvan een deel het tellen van de weken bevat en het andere deel teksten zoals ik kan omrollen, ik kan kruipen of mijn eerste lachje. 

Mijlpaalkaarten Baby zwart-wit

 

Voordeel
De mijlpaalkaarten die Pretty presents in de winkel heeft hebben een groot voordeel. Je kunt de datum op de kaart schrijven, zodat je precies weet wanneer de foto gemaakt is. Dit is de meest waardevolle tip die ik je kan meegeven. Tijdens de zwangerschap maar ook na de geboorte schiet het er vaak bij in om alles op te schrijven en alles onthouden dat gaat al helemaal niet lukken. Door de datum op de kaarten te schrijven heb jij meteen alle gegevens die nodig zijn voor het perfecte plaatje. 

Heb jij een mooi plaatje geschoten en wil je deze graag delen met ons delen, doe dit dan via Facebook, de mail info@prettypresents.nl of tag ons via Instragram #prettypresentsnl

© 2012 - 2021 Pretty presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel